ARRI a anuntat lansarea a catorva noi accessorii profesionale, printre care se numara si manerele Standard Grips, acestea complementand Master Grips. Noile modele au, desigur, acelasi design ergonomic si aceeasi suprafata ca originalele Master Grips, fiind construite din magneziu usor, insa nu includ componente electronice.

Noile accesorii ARRI vor fi disponibile in doua versiuni:

  • Standard Grip SGR-1 pentru mana dreapta;
  • Standard Grip SGL-1 pentru mana stanga.

In plus fata de seturile ARRI Master Grips, acum sunt disponibile patru seturi preconfigurate, inclusiv o Master Grip Weel pentru partea stanga si o Standrad Grip pentru mana dreapta:

  • MLW-1 Basic Set pe stanga pentru ARRI AMIRA;
  • MLW-1 Basic Set pe stanga pentru ARRI ALEXA Mini;
  • MLW-1 Basic Set pe stanga pentru ARRI ALEXA Plus/Studio;
  • MLW-1 Basic Set pe stanga pentru camere de la alti producatori.

Standard grip SGL-1 pentru partea stanga se potriveste perfect atat impreuna cu Master Rocker pentru mana dreapta (MRR-1) cat si cu Master Grip Wheel pentru dreapta (MRW-1). Standard Grip SGR-1 pentru mana dreapta complementeaza Master Grip Wheel MLW-1 pentru stanga, precum si Master Grip Rocker MLR-1 pentru stanga.

Cu roseta ARRI, ambele modele Standard Grip pot fi atasate la orice ARRI Handgrip Extension, la un suport de atasare (precum un rod bridge UBS-2 si LBS-2), sau direct la camera.

ARRI a mai anuntat si o serie de noi accesorii mecanice pentru ALEXA Mini. Placa ARRI Compact Bridge CBP-1 este ideala pentru diverse configuratii de filmare fiind comfortabila pentru umar si stabila pe dolly. ARRI CBP-1 stabileste noi standarde ale versatilitatii datorita sistemului unic de montare ce ii permite placii sa fie atasata rapid si usor la placi de stabilizare.

Placa de stabilizare pentru CBP ajuta camera sa faca o tranzitie eficienta de la CBP-1 la sisteme de stabilizare precum TRINITY.

Pentru un plus de fiabilitate si diverse configuratii, compania producatoare mai lanseaza pe piata si o bracket pentru montarea pe partea dorsala a camerei (RAB-1) oferind o conexiune solida pentru Power Splitting Box Mk II. Mini Side Bracket MSB-2 permite ca motoarele pentru obiective sa fie eficient montate lateral, configuratie ideala pentru drone si sisteme de stabilizare de mici dimensiuni.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles