AJA FS-HDR este un echipament versatil, cu montare in rack ce ocupa o singura unitate (1RU). Mai exact, este un convertor profesional/ frame synchronizer ideal pentru transformari HDR in timp real, precum si pentru conversie de tip up/down/cross intre 4K si HD.

Noul FS-HDR ofera o uimitoare conversie in timp real pentru HDR (High Dynamic Range) si WCG (Wide Color Gamut) precum si capabilitati de procesare pentru orice fel de workflow HDR 4K/UltraHD/2K/HD.

AJA Video Systems a fuzionat tehnologia de sincronizare si conversie a seriei FS cu algoritmii de procesare a semnalului video si a spatiului de culoare ai Colorfront Engine, echipament ce a castigat distinctii in cadrul Premiilor Oscar si Emmy. FS-HDR asigura o reactie in timp real, procesare cu latenta deosebit de joasa si fidelitatea culorilor, toate acestea fiind importante pentru mediile de broadcast, post productie si proAV.

AJA FS-HDR le pune la dispozitie utilizatorilor doua module pentru conversia comprehensiva a semnalului si le permite acestora sa converteasca, de asemenea, o serie de formate Log de camera la standarde de broadcast HDR precum si la/de la BT.2020/BT.709.

Modulul pe un singur canal al AJA FS-HDR, cu sustinere extensiva HDR si WCG pentru procesare 4K/UltraHD/2K/HD/SD permite up, down si cross-conversie, precum si conversie in timp real a semnalului HDR 4K/UltraHD la HDR HD sau SDR.

Modulul pe patru canale al echipamentului le permite utilizatorilor sa aplice simultan pana la patru transformari HDR si SDR intr-un semnal 2K/HD pentru iesire sau aplica transformarea la patru semnale 2K/HD separate pentru output simultan.

AJA FS-HDR este deja disponibil pentru a fi comandat si, cel mai probabil, va putea fi vazut si testat in cadrul expozitiei internationale IBC 2017, la RAI Amsterdam.

Interesat de FS-HDR sau de orice alt produs AJA Video Systems? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles