In cadrul IBC 2017, AJA Video Systems a anuntat noul Io 4K Plus cu suport pentru Thunderbolt 3. AJA Io 4K Plus ofera conectivitate de ultima generatie 12G-SDI si HDMI 2.0 I/O, trasaturi audio avansate si suport 4K/UltraHD cu un frame rate de pana la 50p/60p.

Io 4K Plus reprezinta urmatoarea generatie a AJA de dispozitive hardware pentru captura si transmitere de continut si, in acelasi timp, primul produs al companiei ce dispune de Thunderbolt 3. Oferind o gama larga de optiuni pentru conectivitate, inclusiv 12G/6G/3G/1.5G-SDI si HDMI 2.0, si este compatibil cu cele mai recente echipamente 4K/UltraHD.

Folosind drivere si aplicatii AJA pentru Mac sau PC, Io 4K Plus beneficiaza de o integrare usoara cu software-uri creative precum Adobe Premiere Pro, Apple FCP X si Avid Media Composer. In plus, tehnologia noului dispozitiv faciliteaza scalarea de inalta calitate, in timp real, a semnalului 4K si UltraHD la HD pentru monitorizare si output.

Thunderbolt 3 dispune de latime de banda generoasa ce ii permite lui Io 4K Plus, pe langa suport 4K, UltraHD si HD, un frame rate ridicat, culoare profunda si proiecte HDR pe Thunderbolt 3 prin intermediul statiilor de lucru sau laptopurilor echipate cu USB-C. In plus, un al doilea port de Thunderbolt 3 este disponibil pentru structuri de tip daisy-chain.

In cadrul evenimentului de lansare, AJA a mai anuntat si un parteneriat cu Avid pentru a dezvolta si produce Avid Artist | DNxIV, o noua interfata hardware pentru Avid Media Composer. DNxIV este similar cu Io 4K Plus, insa este construit pe baza specificatiilor Avid, adaugandu-se o intrare audio incorporata pentru un microfon analogic in partea din fata a dispozitivului. Noua trasatura simplifica inregistrarea analogica directa, pe 16 biti.

Atat AJA Io 4K Plus cat si Avid DNxIV vor fi disponibile incepand cu jumatatea lunii octombrie 2017. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles