In primavara, la NAB Show 2017, AJA Video Systems anunta noua Ki Pro Ultra Plus, iar acum compania a inceput sa livreze echipamentele.

AJA Ki Pro Ultra Plus este un recorder multi-channel ce ofera inregistrare HD de pana la 1080 50/60p pe 1, 2, 3 sau 4 canale simultan.

Comutat pe modulul cu un singur canal, Ki Pro Ultra Plus va asigura inregistrare 4K/UltraHD/2K/HD si playback, cu intrari si iesiri HDMI 2.0 (captura si semnal pe iesire cu procesare de pana la 12 biti). Sunt suportate ca semnale atat Apple ProRes cat si Avid DNxHD MXF.

Noua Ki Pro Ultra Plus ofera in plus si flexibilitate pentru configurarea intrarilor si iesirilor si are o varietate de optiuni pentru conectivitate de la G-SDI la HDMI 2.0 si pe fibra. Utilizatorii pot inregistra simultan patru canale de continut HD ca fisiere ProRes, fiecare cu profil de compresie diferit, pe media SSD AJA Pak 1000, 512 sau 256, de asemenea cu optiuni eSATA disponibile.

Echipamentul are propriul ecran LCD care poate afisa canalele intr-o dispunere quad split, in timpul capturii, pentru monitorizare, sau semnalul poate fi trimis prin intermediul HDMI, SDI, pe fibra sau pe UI.

Toate aceste optiuni sunt incorporate intr-o carcasa portabila, ce ocupa 2 unitati de rack pe jumatate si poate inlocui cu succes un studio deck. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles