Una dintre cele mai respectate familii din domeniul inregistrarilor audio isi prezinta cel mai nou membru: AKG C314. Acesta este un microfon condensator profesional multi-pattern pentru studiouri, scene si oriunde este nevoie de un sunet impecabil.

Creat in scopul preciziei totale, cu ajutorul unei echipe formata din cei mai buni ingineri in domeniu, C314 beneficiaza de cele mai bune materiale si componente din lume. A fost nevoie de un proces de productie minutios si de un design exigent pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Mai exact, pentru a obtine un microfon care surprinde fiecare detaliu cu precizie.

AKG C314 are 4 modele polare selectabile, perfecte pentru fiecare necesitate, de la voce la pian sau chiar la sunet de fundal. Indiferent daca este nevoie de model carioid, supercadioid, omni sau polar in forma de 8, va fi disponibila metoda perfecta de a obtine cel mai natural sunet.

In acelasi timp, are cel mai scazut nivel de zgomot pentru cele mai mari rezolutii in aplicatii dinamice.

AKG-C314-bis

Un LED pentru detectarea suprasolicitarii indica nivelul de presiune in cazul sunetelor prea inalte. Mai mult, AKG C314 ofera diafragme sincronizate pe computer, garantand cea mai inalta acuratete a modelului polar.

Suspensia capsulei integrate reduce zgomotul mecanic si rezonanta iar suportul atenuant de 20 dB si filtrul care reduce basii reduce efectul de proximitate, imbunatatind calitatea inregistrarilor de aproape.

Indiferent daca inregistrarea se face intr-o sala mare de concerte sau intr-un studio de mici dimensiuni, C314 surprinde emotia si momentul, nu doar sunetul. Cu o raza completa de frecvente intre 20Hz si 20.000Hz si cel mai mic nivel al zgomotului din clasa sa, acest microfon obtine ce este mai bun din fiecare nuanta.

AKG C314 este construit pornind de la celebrul C414 XLS. Are un design elegant care scoate in evidenta grilajul dublu din metal care protejeaza tehnologia de ultima ora din interior. Combinat cu un corp robust, rezistent la zgarieturi, rezulta un microfon de studio gata de drum.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles