Noile casti profesionale de la AKG beneficiaza de difuzoare de 40mm ce ofera o sensibilitate crescuta pentru un sunet mai bun.

In plus, au o frecventa larga de raspuns si impedanta joasa pentru compatibilitate cu o gama larga de echipamente, de la componente audio profesionale la playere portabile.

Designul inchis al castilor asigura o camera acustica ce izoleaza sunetele iar banda reglabila pentru cap impreuna cu forma over-ear a buretilor ofera un confort sporit pe perioada sesiunilor lungi de inregistrare, mixare si ascultare.

AKG_K52_K72_K92Noile casti cantaresc, fiecare, putin sub 200g, compensand astfel pentru includerea difuzoarelor mari, de inalta calitate.

Toate cele trei modele au trecut prin testari extensive, printre care se numara aruncarea de la 2m inaltime, o testare riguroasa a difuzoarelor in conditii de folosire intensiva si testari de infasurare a cablurilor de peste 80.000 de ori.

Buretii castilor, de obicei printre primele componente care dau semne de uzura, se pot schimba pentru a maximiza valoarea investitiei.

Cu o plaja de frecvente de 18Hz – 20kHz, AKG K52 este ideal pentru cei care au nevoie de un sunet detaliat in timp ce monitorizeaza, exerseaza sau urmaresc.

AKG K72 beneficiaza de o gama de frecvente extinsa, de 16Hz – 20kHz. In plus, un adaptor cu filet de 1/4 inci faciliteaza conectarea castilor la echipamentul profesional. Un cablu mai lung, de 3m, asigura versatilitate in aplicatiile profesionale de studio.

AKG K92 ofera aceleasi beneficii ca si K72, insa extinde performantele pe frecvente inalte la 22kHz si mai adauga un adaptor pe filet, suflat cu aur pentru a reduce riscul oxidarii si pentru a asigura performanta de top de-a lungul timpului.

Aceste inbunatatiri fac din K92 modelul premium pentru inregistrari profesionale si aplicatii de monitorizare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles