AKG lanseaza K872, casti profesionale de tip closed-back pentru specialisti si muzicieni care au nevoie de excelenta.

Mai exact, AKG a creat aceste casti pentru inregistrari, mixare, masterizare si aplicatii live in care acuratetea si detaliile sunt critice.

Compania sustine ca noul varf de gama K872 beneficiaza de componente personalizate, inclusiv un transducer de 53mm special creat, banda pentru cap deosebit de usoara, cupe cu spuma cu memorie si husa pentru pastrare si transport.

AKG_K872_Side

La 53mm, este cel mai mare transducer facut vreodata de AKG. Acesta a fost dezvoltat din transducerul modelului K812 si asigura cel mai mare headroom din clasa si cea mai larga raza dinamica.

Fiecare transducer K872 implica un sistem magnetic de 1.5 Tesla, cel mai puternic disponibil in prezent.

Castile AKG K872 beneficiaza de o bobina de voce ultra-sensibila din aluminiu, imbracata in cupru, care extinde sunetul peste limitele sistemului auditiv uman, oferind un sperctru complet de frecvente.

Bobina de voce in doua straturi, deosebit de usoara, asigura un raspuns superior al impulsului si o gama a frecventelor extinsa de la 5Hz la 54kHz, avand in acelasi timp cel mai scazut nivel de distorsie din clasa.

Datorita noilor cupe cu design closed-back, castile K872 ofera o izolatie optima fata de sunetele exterioare in timpul aplicatiilor de monitorizare critice. Pentru a asigura potrivire si confort personalizate, noile casti au cupele modelate 3D, cu memorie, si cu un nou mecanism de blocare care pastreaza marimea potrivita pentru forma capului utilizatorului.

Intregul design este gandit astfel incat, pe langa o calitate de top a sunetului, sa ofere confort de neegalat pentru sesiunile lungi de mixare si masterizare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles