ATH-R70x sunt primele casti profesionale de la Audio-Technica ce beneficiaza de carcasa semi-transparenta. Impreuna cu ATH-M70x, reprezinta varful de gama al liniei de casti profesionale pentru studio a companiei.

Modelul R70x a fost creat alaturi de agentia pariziana de design Arro, rezultatul fiind echilibrul perfect intre o forma frumoasa, functionalitate, confort si lejeritate (acestea cantarind doar 210g).

audio-technica-ath-r70xBeneficiind de difuzoare de 45mm special proiectate pentru ele si de carcase facute din plasa de aluminiu cu model hexagonal, aceste casti ofera un sunet de fundal exact si natural.

De asemenea, ATH-R70x au incorporat un design nou si imbunatatit al cunoscutului sistem Audio-Technica de suport 3D al bratelor, pentru un confort sporit la purtarea indelungata necesara de multe ori in studiourile profesionale.

Robuste si usoare in acelasi timp, si echipate cu un cablu unic, detasabil si avand un conector la un capat si doi la celalalt, care mentine automat orientarea stereo potrivita (indiferent cum este atasat), castile R70x sunt construite pentru confort de durata si puritate audio.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles