Anton Bauer a anuntat noua linie de baterii Dionic XT, acestea reprezentand cea mai noua generatie a apreciatelor baterii Dionic dedicate segmentului de broadcast si cinema. Noile Dionic XT vor fi disponibile atat in forma V-Mount cat si Gold Mount, fiind capabile sa ofere o putere continua de pana la 12 amps.

Bateriile Anton Bauer CINE si Dionic HC au devenit alegeri foarte populare in randul utilizatorilor care cauta o tehnologie avansata si solutii de alimentare de incredere. Cu Dionic XT, Anton Bauer incearca sa stabileasca un nou standard in ceea ce priveste sistemele de management al bateriilor, performanta si fiabilitate.

Linia Dionic XT va oferi baterii in doua capacitati: Dionic XT90 si Dionic XT150. Ambele variante beneficiaza de ABS de inalta forta si de o constructie din cauciuc, fiind capabile sa functioneze perfect chiar si in cele mai dificile conditii, incluzand caldura, umiditate si frig extreme. Tehnologia celulelor Dionic XT a fost dezvoltata pentru un ciclu maxim de viata, ceea ce le permite bateriilor sa fie reincarcate de mult mai multe ori comparativ cu bateriile competitoare. Anton Bauer sustine ca ciclul de viata al acumulatorilor din seria Dionic XT este de 1200 de incarcari.

Dionic XT functioneaza cu linia completa de sisteme de incarcare de la Anton Bauer si sunt, de asemenea, compatibile cu incarcatoarele companiilor concurente. Dionic XT90 si Dionic XT150 beneficiaza de conectori USB (5.0V 2A) si P-TAP pentru a alimenta accesorii. In plus, au un display LCD pentru citirea usoara a timpului de rulare si a capacitatii. Poti schimba informatiile afisate pe display printr-o simpla apasare in partea din spate a bateriei. Atat versiunea V-Mount cat si cea pe Gold Mount sunt certificate ca transportabile pe avion, o mentiune importanta pentru cei care au nevoie sa calatoreasca.

Interesat de produsele Anton Bauer? Contacteaza echipa noastra pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi.

No more articles