Convergent Design, celebra pentru seria Odyssey, duce tehnologia de varf un pas mai departe. Convergent Design Apollo este “primul recorder/switcher HD pentru filmare cu multiple camere cu adevarat portabil”.

Apollo poate sa inregistreze simultan pana la patru semnale video HD separate, in ProRes HQ/422/LT, dispunand si de un al cincilea canal dedicat fie unei comutari live intre primele patru, fie unei previzualizari a lor in quad-split.

Avand dimensiunea unei tablete mici si capabilitatea de a functiona ore intregi pe baza unei baterii de camcorder, Convergent Design Apollo este versatil si portabil. Alaturi de functiile de inregistrare multipla si comutare, este un studio de productie pe care il poti tine in palma.

Semnalele camerelor nu risca sa fie decalate datorita timecode-ului sincronizat. Un singur SSD contine toata media, reducand considerabil timpul de raspuns. Apollo are disponibile doua sloturi SSD, permitand dublarea timpului de filmare (care este de 3,5 ore la cea mai buna calitate) sau inregistrarea in oglinda pentru backup.

Apollo foloseste media SSD de 2,5″, conform standardului industriei, produsa de Convergent Design sau de terte companii autorizate.

Noul echipament nu numai ca este binevenit pe piata, ridicand stacheta, dar incepand cu 2016 este disponibil si in varianta 4K.

De altfel, din 2016 sunt planificate o serie de alte optiuni, inclusiv inregistrare DNxHD si interconectare intre doua sau trei Apollo, pentru a dispune de inregistrare simultana pentru pana la 12 canale HD sau 6 canale 4K/UHD.

Optiunile acestea si multe altele vor deveni disponibile prin intermediul unui update gratuit de firmware.

Varianta actuala de Convergent Design Apollo poate fi achizitionata incepand cu decembrie 2015. De mentionat este faptul ca proprietarii de Odyssey7Q si Odyssey7Q+ vor putea procura o Optiune Apollo ca un upgrade pentru dispozitivele lor, la un pret foarte bun.

Esti interesat de noul Apollo de la Convergent Design? Contacteaza echipa noastra pentru mai multe detalii sau pentru cea mai buna oferta.

No more articles