Noul firmware v2017.06 de la Convergent Design este acum disponibile pentru a fi descarcat. Cu acest update, Odyssey si Apollo obtin o serie de capabilitati ce sigur ii vor incanta pe utilizatori.

Titan HD Extract este acum disponibil ca upgrade gratuit atat pentru Odyssey cat si pentru Apollo. Odyssey RAW Bundle suporta acum formatul Panasonic Varicam LT RAW de pana la 2K/240fps. In plus, a fost adaugata inregistrare Avid DNxHD pentru ambele monitoare. Iar lista de noutati nu se incheie aici.

Mike Schell, presedinte al Convergent Design, a declarat ca “acesta este cel de-al 17-lea update major de firmware pentru familia de recordere / monitoare Odyssey si Apollo. In ultimii ani, am adaugat noi trasaturi si capabilitati semnificative, inclusiv aplicatii comprehensive pentru monitorizare, LUT-uri 3D, optiuni de inregistrare multi-channel, ProRes 4444 si suport extins pentru RAW. Suportul pentru DNxHD completeaza setul de trasaturi si continua sa pozitioneze Odyssey si Apollo ca monitoare / recordere on camera printre primele in industria de profil.”

Cu noul firmware v2017.06, Odyssey RAW Bundle primeste suport VariCam LT RAW. Echipa a lucrat indeaproape cu Panasonic pentru a permite inregistrarea RAW de pana la 2K/240fps (precum si 4K/60fps) de la camera profesionala Panasonic VariCam LT pe Odyssey7Q si Odyssey7Q+.

Cealalta noutate majora este faptul ca prin acest update, Apollo si Odyssey obtin acces la codecul Avid DNxHD atat la 145 cat si la 220 Mbps pentru formate HD obisnuite (1080i50/60, 720p50/60 si 1080p25/30), precum si pentru 1080p50/60. Fisierele video compresate sunt inregistrate in QuickTime (extensie .mov). Odyssey7Q/7Q+ poate inregistra un singur stream de DNxHD, in timp ce Apollo (sau Odyssey cu Apollo Option) poate inregistra pana la 4 stream-uri independente simultan.

Adaugarea de DNxHD in mod special face ca Apollo sa fie o solutie foarte atractiva pentru ENG multi-cam. In plus, acum este disponibila o noua capabilitate pentru transfer (“Convergent Design Apple ProRes and Avid DNxHD Transfer Tool 3.0” sau “CD Transfer 3.0” pe scurt), aceasta oferind suport pentru inregistrari Apple ProRes sau Avid DNxHD.

Esti interesat de produsele Convergent Design? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles