De curand a fost lansat AVIWEST AIR320, un nou transmitator HEVC compact ce oferta avantajul unei benzi largi de transmisie folosind tehnologia de bonding dintre conexiunile 3G/4G, WiFi, Ethernet si satelit. Acesta este ideal pentru live streaming, insa si pentru transmiterea continutului inregistrat.

“Echipa noastra R&D a dezvoltat seria AIR la acelasi nivel de asteptari inalte deja prezente in cazul transmitatorilor de varf AVIWEST PRO. Beneficiind de o gama deneroasa de interfete si functionalitati, AIR320 este echipamentul perfect pentru profesionistii video care sunt mereu de teren, avand astfel nevoie de solutii video usoare, portabile si versatile”, a declarat Ronan Poullaouec, CTO al AVIWEST.

“Transmitatorul de ultima generatie AIR320 va transforma modul in care jurnalistii conduc interviurile live, permitand o encodare HEVC ireprosabila si o calitate video exceptionala la livrare” a adaugat Poullaouec.

AVIWEST AIR320 beneficiaza de un design compact cu pana la patru conexiuni celulare, inclusiv modemuri interne 3G/4G cu antene si doua porturi USB 3.0, plus un modem WiFi incorporat. Bateria interna a sistemului permite o folosire continua de pana la trei ore.

Noul transmitator AVIWEST AIR320 asigura trimiterea transmisiunilor live pe retele neadministrate cu delay minimal, permitandu-le jurnalistilor sa faca stream cu semnal video de inalta calitate din orice locatie din lume.

Cu integrare usoara in sistemul AVIWEST Manager si cu dispozitivele de transmitere/ receptie StreamHub, AVIWEST AIR320 este o componenta esentiala in gama completa DMNG a companiei. Aceasta a fost creata pentru a simplifica procesul de captare si transmitere de continut video live HD si SD pe multiple retele IP, inclusiv pe cele 3G/4G celulare de tip bonded, WiFi, Ethernet si pe satelit.

AVIWEST AIR320 va incepe sa fie livrat spre finalul anului. Pana atunci, insa, va putea fi vazut si testat la RAI Amsterdam cu ocazia IBC 2017, expozitia internationala urmand sa aiba loc intre 15 si 19 septembrie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles