AVIWEST a prezentat la NAB Show New York, desfasurat intre 18 si 19 octombrie 2017, echipamente de ultima generatie pentru encodare HEVC Multi-HD si 4K si distributie pe IP. Printre acestea se va numara noua antena profesionala AVIWEST QUAD (active quad).

QUAD combina 4 antene de tip wideband de inalta eficienta ce opereaza pe o plaja de frecvente cuprinsa intre 600MHz si 3GHz. Astfel, acopera toate benzile de frecvente folosite de retelele 3G si 4G la nivel global.

Cele 4 antene au un model de transmitere semi omnidirectional si un gain inalt pe toate benzile pentru comunicatii uplink si downlink constante. Designul robust si rezistent face ca AVIWEST QUAD sa fie un dispozitiv potrivit atat pentru uzul in interior cat si pentru aplicatii de teren.

Acesta poate fi montat pe un trepied sau pe un turn pentru o receptie mai buna a semnalului, ori chiar pe plafonul unei masini datorita placutelor magnetice de care dispune.

Folosit in combinatie cu DMNG RACK180 sau DMNG PRO180-RA, AVIWEST QUAD este o solutie ce imbunatateste semnificativ stabilitatea semnalului si calitatea transmisiunilor video live, chiar si in situatii si medii deloc ideale.

DMNG PRO180-RA are 8 conexiuni celulare (8 modemuri interne 3G/4G), un modem WiFi incorporat si doua encodere video H.264 de inalta tehnologie. Astfel DMNG PRO180-RA poate fi folosit pentru a face stream live HD cu delay minimal, ceea ce le permite broadcasterilor sa produca interviuri live fara cusur.

Pe langa antenele interne personalizate, DMNG PRO180-RA are 8 conectori de antena MCX pe partea frontala a panoului, pentru a sustine doua formatiuni de antene celulare AVIWEST QUAD externe pentru a stabiliza semnalul in medii dificile, precum vehicule in miscare, asigurand astfel transmisiuni live de oriunde in lume, in orice conditii.

Interesat de solutiile AVIWEST? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles