Avmatrix MV0430 este un dispozitiv profesional multifunctional, fiind un multiviewer cu split 3G-SDI full screen/2/3/4 si cu iesiri SDI si HDMI, convertor de la semnal 3G-SDI la HDMI, amplificator de distributie 1×2 SDI cu iesiri SDI si HDMI si comutator 4×1 3G-SDI cu iesiri SDI si HDMI.

Formatul cu iesiri SDI si HDMI poate realiza scalari up si down, precum si conversie pentru frame rate. Toate functiile pot fi setate cu usurinta prin comutatoarele DIP incorporate, tastatura pe USB sau pe PC prin intermediul unui LAN. Avmatrix MV0430 este alegerea ideala pentru zona de broadcast si pentru aplicatiile audio / video de post productie.

MV0430 beneficiaza de 4 canale 3G/HD/SD auto adaptive pe intrare si de 2 canale 3G-SDI, precum si de un canal HDMI pe iesire. Pana la 4 intrari pot fi afisate simultan pe acelasi ecran. De la 720p25 la 1080p60, sunt suportate pana la 11 formate ca semnale pe iesire, la alegerea utilizatorului.

In plus, dispozitivul ofera pana la 16 grupuri de layout-uri presetate, printre care se numara modulele frecvent folosite precum quad split, full screen, triple windows, PiP si PoP.

Pe langa formatul compact si abilitatile deja mentionate, Avmatrix MV0430 ofera si o serie de functionalitati precum faptul ca in fiecare fereastra individuala, utilizatorii pot seta pana la 13 caractere UMD cu overlay separat si cu ajustarea libera a dimensiunii si pozitiei. Asemanator, dimensiunia si pozitia masuratorilor pentru cele doua canale audio pot fi setate de catre utilizator.

Ajustarea comutatoarelor DIP pentru setarea manuala a functiilor se face usor, fara a fi necesare ustensile. Este o metoda inteligenta de a schimba rapid setarile obisnuite, mai ales in cazul aplicatiilor de teren. Intre timp insa, acestea pot fi facute si de la distanta cu ajutorul unui software prin conectarea la un PC via LAN. In plus, cele mai noi versiuni de firmware pot fi upgradate prin intermediul aceluiasi port LAN.

Esti interesat de produsele Avmatrix? Citeste si despre convertoarele Avmatrix Mini sau contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles