Noua gama de baterii Anton Bauer L-Series reprezinta o solutie durabila pe care te poti baza, cu timpi lungi de functionare, pentru monturile de tip Sony L-Series.

De asemenea, pot alimenta monitoare de teren 7.2V, precum SmallHD DP7-Pro, si lumini de camera, printre care Lykos, Croma 2, Micropro 2 si Spectra 2 de la Litepanels si Manfrotto.

Noile baterii Anton Bauer L-Series 7.2V sunt deosebit de versatile, putand sa alimenteze aproape orice dispozitiv de pe platouri, deschizand astfel noi oportunitati pentru cameramani, fotografi si profesionistii media.

Desigur, odata cu seria de baterii vine si un nou incarcator 7.2V, cu o singura pozitie. Acesta are un design compact ce include un indicator luminos cu LED, un comutator de sarcina ce ii permite utilizatorului sa schimbe intre incarcare rapida sau econimica.

In plus, beneficiaza de un port USB de 5V pentru a alimenta inca un dispozitiv simultan.

Noua gama de baterii este disponibila in doua variante: NP-F774 (4400mAh / 30Wh) si NP-F976 (6600mAh / 47Wh).

Anton Bauer NP-F774 este o baterie Li-Ion de 7.2V, 4400mAh / 30Wh, ce ofera alimentare intr-o forma compacta. Poate alimenta majoritatea camerelor pe baza de baterii de tip Sony L si accesoriilor 7.2V.

Modelul Anton Bauer NP-F976 este de asemenea o baterie Li-Ion de 7.2V, insa ofera 6600mAh / 47Wh.

Pentru aceaste baterii sunt disponibile doua incarcatoareAnton Bauer L-Series, cel cu o singura pozitie mentionat mai sus si unul cu doua pozitii.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles