Cu 40,8Ah / 588Wh sau  81,6Ah / 1176Wh, noua bebob CUBE este cea mai puternica baterie facuta vreodata de apreciatul producator german. In acelasi timp, este prima baterie Li-Ion din lume cu o capacitate mai mare de 1 kWh si incarcator incorporat.

Disponibila in doua variante diferite de capacitate, bebob CUBE le ofera nu numai camerelor video alimentare (14,4V si 24V) pe termen lung, dar si panourilor profesionale de iluminare (24V si 48V).

De pilda, datorita alimentarii de 48V, bateriile CUBE ofera destula putere pentru a sustine lampile ARRI SkyPanel S60 la capacitate maxima (400W).

Desi greutatea ar putea fi un factor de ingrijorare pentru utilizatori, producatorul a avut grija sa o tina sub control. bebob CUBE 1200 (cu 1,2 kWh) are 9kg in timp ce bebob CUBE 600 (cu 600 Wh) cantareste 7kg, ambele modele fiind astfel relativ usoare comparativ cu bateriile NiMH obisnuite.

In plus, nu este de neglijat faptul ca noile batenii nu au nevoie de un incarcator extern sau de cabluri aditionale pentru conectare.

Incarcatorul integrat are nevoie de 8 ore pentru a aduce bebob CUBE 1200 la capacitate maxima in timp ce CUBE 600 are nevoie de doar 4 ore pentru o incarcare completa.

Nu in ultimul rand, un alt beneficiu al seriei de baterii CUBE este faptul ca pot fi de asemenea folosite ca adaptoare AC – fluxul de 150W este de ajuns pentru a alimenta camere precum ARRI ALEXA sau RED WEAPON.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles