Bateriile profesionale REDPRO RP-BP85D Li-Ion de mare capacitate pot alimenta orice camcorder HD Sony care accepta baterii de tip BPU, de la PXW-X160 si PXW-X180 la PXW-FS7.

In plus, au o iesire USB de 5V, 1A precum si iesire D-Tap DC 14.4V ce poate oferi 30W / 2A pentru alimentarea aditionala a altor dispozitive profesionale de pe platou sau a dispozitivelor mobile precum telefoane sau tablete.

Iesirea D-Tap ii asigura utilizatorului abilitatea de a conecta lumini LED de camera, monitoare video on-camera sau transmitatoare wireless, acestea fiind alimentate simultan cu bateria atasata camerei sau separat, ca statii de alimentare independente.

Datorita capacitatii ridicate de alimentare, de 75Wh, a REDPRO RP-BP85D, camcorderele HD pot fi sustinute pentru filmari de peste 5 ore la o singura incarcare.

Pentru aceste baterii au fost folosite cele mai noi celule Li-Ion 18650, oferind cea mai inalta calitate posibila, fara efect de memorie, eficienta ridicata si fiind, in acelasi timp, compacte si usoare.

Un cip de comunicare a datelor este incorporat pentru a monitoriza si a afisa cu exactitate pe monitorul LCD al camerei cata putere mai poate asigura bateria.

Bateriile REDPRO RP-BP85D pot fi incarcate la orice incarcator de tip LPE6 compatibil cu baterii 7.4V, insa pentru cele mai bune rezultate compania producatoare recomanda folosirea incarcatorului RP-DC50 cu doua canale si a placii pentru incarcare RP-DLPE6.

Circuitul noilor baterii beneficiaza de multiple protectii precum cea impotriva supraincarcarii, a supraincalzirii, a scurt circuitarii si nu numai. Aceste functii ii permit bateriei sa functioneze in conditii sigure pentru o perioada mai lunga de timp.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles