Cel mai nou membru al liniei de comutatoare Blackmagic ATEM este ATEM Television Studio Pro HD. Spre deosebire de versiunea precedenta, care era o unitate montabila in rack controlata numai prin intermediul unui computer gazda sau printr-un switcher fizic optional, noul model are butoane in partea frontala pentru schimbarea surselor.

Insa noua unitate ofera mai mult decat simpla comutare. Are 4 intrari HDMI si 4 intrari SDI, toate cu re-sync, pentru ca utilizatorii sa poata conecta pana la 8 surse diferite precum camere video profesionale pentru broadcast SDI, camere video consumer HDMI, computere si chiar console de jocuri. ATEM Television Studio Pro HD mai ofera si  functii de keying, DVE pentru efecte, tranzitie, multiview, intrari audio analogice, talkback incorporat, 2 media playere pe flash si o serie de alte trasaturi profesionale.

Dispozitivul este compatibil cu toate formatele SD si HD de pana la 1080p60 si beneficiaza de doua canale audio analogice pe intrare, RS-422, Ethernet si o IEC incorporata pentru alimentare, alaturi de iesiri auxiliare si de program. Utilizatorii au parte si de iesiri multiview atat SDI cat si HDM astfel incat sa poata monitoriza toate sursele, sa previzualizeze si sa programeze iesirile, alaturi de partea audio si cea de label, totul pe un singur ecran TV de mari dimensiuni sau monitor de broadcast.

ATEM Television Studio Pro HD este perfect pentru orice, de la emisiuni de studio si eveniment sportive la bloguri video, prezentari pentru jocuri, dezbateri pe internet, nunti, concerte, seminarii s.a.m.d. Cu resincronizare pe fiecare intrare, comutarea se face impecabil, ceea ce inseamna ca utilizatorii il pot folosi chiar si ca un controler front end pentru sisteme audio/video si pot comuta usor intre surse prin apasarea unui singur buton.

Beneficiind de un design portabil si gandit pentru mediul profesional, ATEM Television Studio Pro HD este capabil sa creeze un program live intreg, finisat cu efecte si tranzitii. Panoul hardware are butoane mari, iluminate pentru schimbarea intre surse, precum si butoane pentru functiile audio corespondente, butoane pentru tranzitie, keyere pentru downstream, functie de fade to black, media player etc.

Unitatea are si un ecran LCD incorporat, pentru previzualizare si programare video, un spin knob si butoane aditionale pentru meniuri si ajustarea setarilor. Atunci cand este folosita cu Blackmagic Studio si camere URSA Mini, utilizatorii au parte de o solutie completa pentru control de la distanta ce include talkback, tally, corectie de culoare si nu numai, fara a mai adauga cabluri sau alte dispozitive de control.

Interesat de produsele Blackmagic Design? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles