Pachetul Blackmagic Fusion pentru compozitii 3D si VFX a ajuns la versiunea 9 si vine cu o serie de schimbari impresionante.

Una dintre noutatile majore este un set complet nou de unelte VR in timp real. Fusion 9 permite, prin aceasta aditie, o experienta imersiva in timp real. Utilizatorul va putea sa foloseasca HMD-uri (Head Mounted Displays) de ultima generatie, precum Oculus Rift si HTC Vivet pentru un preview sau review direct al editarii in Fusion 9. O noua camera sferica de 360 grade reda scene VR complete.

Blackmagic Design adauga si un nou planar traker. Acesti markeri usureaza semnificativ sarcina de a potrivi imagini statice sau in miscare in obiectele dintr-un spatiu 3D. Daca ce se cere este, de pilda, plasarea unui poster sau a unui televizor pe un perete, aceasta este functia perfecta.

Un alt traker nou este cel de camera, care analizeaza miscarea acesteia si formeaza o cale perfect potrivita intr-un spatiu 3D ce poate fi urmata de camere create in Fusion. Mai exact, aceasta abilitate ajuta la compunerea elementelor din cadrul unei scene, potrivindu-se in acelasi timp cu miscarile camerelor originale (reale).

Ce mai aduce nou Fusion 9: un delta keyer ce vine cu o imagine complet noua pentru aplicatie si ii usureaza munca utilizatorului de a crea diverse key complexe si exacte, pastrand in acelasi timp pe cat de multe detalii posibil.

In plus, Fusion vine cu noi aplicatii pentru a arata materialul clientilor si colegilor de productie. Transferul continutului de inalta calitate se face prin Blackmagic DeckLink si dispozitivele UltraStudio. Se poate face pana si sincronizare de la distanta astfel incat spectatorii din diverse parti ale lumii sa vada acelasi lucru in acelasi timp.

Blackmagic Fusion 9 are GPU in plus si accelerare OpenCL, asigurand faptul ca este mai rapid decat versiunile anterioare, la pret semnificativ mai mic.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles