Pana acum, URSA Mini si URSA Mini 4.6K nu au avut cea mai intuitiva interfata, unele functii fiind greu de accesat.

La editia din acest an a NAB Show, Blackmagic Design a aratat o versiune complet revizuita a interfetei, simplificand lucrurile, iar acum au facut public update-ul.

Este clar ca Blackmagic a facut o serie impresionanta de modificari. Au disparut meniurile multi-level, fiind inlocuite cu o structura eleganta prin care este mult mai usor de navigat. Cele mai multe functii cheie sunt afisate in partea de sus pentru un acces rapid.

Oscilarea intre diverse setari este de asemenea mai usoara. Nu mai este nevoie ca utilizatorul sa intre si sa iasa din meniu pentru a vedea efectul schimbarilor. Setarile presetate pot fi salvate pe card pentru a fi folosite mai tarziu sau pentru a seta mai multe camere identic.

Mai sunt doua game largi de imbunatatiri, printre care se numara un nou instrument pentru culoare falsa si presetari de balans alb si balans de alb personalizat.

O alta schimbare majora este abilitatea de a selecta ce este aratat pe ecranul principal, pe EVF si pe iesirea SDI, separat. Fiecare poate fi un feed curat sau poate afisa informatii, meniuri, ghiduri si LUT-uri. In plus, pot fi desemnate functii personalizate pe butoanele F1 si F2 sau pot fi folosite pentru a comuta intre anumite functii.

Noul update le permite utilizatorilor sa importe, sa exporte, sa managerieze si sa stearga LUT-uri 3D. LUT-urile pot fi desemnate si afisate pe LCD sau pe iesirile SDI din fata si principale independent.

Pe langa imbunatatirile aduse pentru URSA Mini, Blackmagic Camera 4.0 Public Beta creste performantele viewfinder-ului Blackmagic URSA. Cameramanii vor beneficia de colometrie mai buna, o sensibilitate crescuta a senzorilor de proximitate si setari pentru timeout.

Interesat de produsele Blackmagic Design? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles