Sony se afla de ceva vreme pe piata camerelor de actiune iar acum duce competitia la un nou nivel odata cu lansarea noii Sony FDR-X3000R, o camera 4K putin mai mica decat un pachet de carti, cu obiectivul plasat pe cea mai subtire latura.

Compania este nerabdatoare sa isi promoveze tehnologia de stabilizare a imaginii, tehnologie ce este implementata optic in ansamblul de obiective Zeiss Tessar. Prin urmare, functioneaza la fel de bine si atunci cand modulele de inalta rezolutie sau de high frame rate sunt activate.

Selectia de viteze ridicate include un modul HD la 100fps. Sony FDR-X3000R foloseste inregistrare in format XAVC-S, o varianta a codecului H.264/MPEG-4 AVC, la 100Mbps pentru continut 4K si 50Mbps pentru HD.

sony-actioncamVarianta S a codecului XAVC este optiunea redusa gandita initial pentru utilizarea pe camere portabile, de mici dimensiuni, precum Sony FDR-AX100 si Sony HDR-AS100V. Este ideal pentru inregistrare in formate precum micro-SDXC sau carduri SDHC, care au capacitate si viteza limitate.

O mare parte din electronicele camerei sunt clar bazate pe tehnologia dezvoltata de Sony pentru gama existenta de camere de mici dimensiuni, si sunt mentionate si marcile Exmor si BIONZ, care se refera la senzori si la tehnologia de procesare.

Aceste specificatii reprezinta o imbunatatire fata de gama actuala, insa conectivitatea wireless si in retea este cea care atrage cu adevarat atentia. Un dispozitiv wireless cu vizualizare live, care poate fi montat la incheietura mainii sau pe stativ, ofera o previzualizare a imaginii si control pentru camera.

Pentru momentele in care este nevoie de o imagine mai mare, exista o aplicatie pentru telefon sau tableta. Camera poate transmite direct pe Ustream prin intermediul unei retele WiFi.

Esti interesat de Sony FDR-X3000R? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles