Dronele DJI ating un nou nivel al flexibilitatii in ceea ce priveste filmarea odata cu prima camera capabila sa faca zoom. Compatibila cu dronele Inspire 1, Matrice 100 si Matrice 600, DJI Zenmuse Z3 beneficiaza de acelasi senzor Sony de 1/2.3 inci ca Inspire 1 and Phantom 4, insa cu noi elemente optice si fizice (3.5x) precum si de functii de zoom optic (2x).

DJI tinteste spre “aplicatii industriale” in ceea ce priveste noua camera, precum supraveghere si misiuni de cautare si salvare.

DJI Zenmuse Z3Raza functiei de zoom fizic se regaseste intre 22mm si 77mm si are o deschidere variabila, de la f/2.8 la wide la f/5.2 pe lung.

Camera poate trage cadre statice de pana la 12MP (in format Adobe DNG Raw precum si in JPEG) si video 4K de pana la 30fps, desi compania sustine ca DJI Zenmuse Z3 a fost optimizata pentru imagini statice.

Controlul zoom-ului este posibil prin intermediul aplicatiei DJI Go care permite actiunea prin simpla atingere a ecranului dispozitivului, dar si prin intermediul controlerului aparatlui de zbor.

DJI sustine ca se poate atinge o autonomie de zbor de pana la 19 minute cu o camera Zenmuse Z3 montata pe o drona Inspire 1. Zboruri de pana la 30 de minute se pot obtine cu ajutorul bateriei duale M100 sau de pana la 39 de minute cu M600.

Noua DJI Zenmuse Z3 va fi cel mai probabil disponibila incepand cu toamna lui 2016.

Interesat de produsele DJI? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles