Noul camcorder Sony HXR-NX5R este succesorul HXR-NX5 si HXR-NX3, cu inregistrare XAVC S, iesire 3G-SDI si workflow wireless. Prin urmare, HXR-NX3 va fi complet scoasa din productie.

Noua camera este usoara si versatila, fiind potrivita pentru orice sarcina, acoperind de la prezentari educative la evenimente live si nunti.

Sony_HXR_NX5R_5NX5R ofera imagistica la performante de ultima generatie, cu inregistrari de full HD, datorita celor trei senzori de tip 1/2.8 Exmor CMOS ce asigura 2.07 milioane de pixeli efectivi la un aspect ratio de 16:9.

Are un zoom optic de 20x si un zoom de 40x.

Lumina rosie, albastra si verde sunt captate independent de senzori de imagine separati, contribuind la rezolutia inalta, sensibilitatea ridicata si gama dinamica larga. Un LSI avansat (ce beneficiaza de o reducere inteligenta a zgomotului, o reproducere imbunatatita a detaliilor si tehnologie de corectie a distorsiunilor) ofera o imagine incredibil de reala.

Sony_HXR_NX5R_4Dezvoltat sa lucreze rapid si eficient, sistemul Exmor CMOS al HXR-NX5R ofera o imagistica focalizata si clara in aproape orice tip de filmare. Imaginile inregistrate sunt deosebit de fidele in textura si detalii, in timp ce filmarea este usoara si rapida cu toate functionalitatile cheie la indemana.

Optiunile din meniul direct sunt afisate pe ecran astfel incat parametrii filmarii pot fi schimbati rapid si convenabil fara sa iti iei privirea de la actiune.

Functii avansate de retea ale noului camcorder inseamna ca nu sunt necesare add-on-uri scupe pentru a profita de oportunitati noi de afaceri sau pentru a creste eficienta fluxului de lucru.Sony_HXR_NX5R_3Sony HXR-NX5R este gata de lucru din clipa in care este scos din cutie.

NX5R este un partener ideal pentru MCX-500 Multi Camera Live Producer, un switcher accesibil, usor de folosit si complet echipat, ce ofera rezultate la calitate de broadcast. Astfel, iti poti extinde afacerea cu filmari multi-camera pentru prezentari live, streaming live si inregistrari profesionale.

Cu Sony NX5R poti uita de accesorii costisitoare, trasaturile incorporate includ un viewfinder OLED, lampa de camera pe LED cu intensitate ajustabila, terminal 3G-SDI cu iesire full HD 60p/50p, inregistrare XAVC S de 50Mbps si shoe cu multi-interfata (MI) avansata pentru a alimenta si a controla aceesoriile cheie.

Accesoriile HXR-NX5 si HXR-NX3 sunt complet compatibile, inclusiv popularele baterii Sony seria L. In plus, media SDHC si SDXC (disponibila la nivel larg, chiar si in mediile consumer) fac filmarea cu HXR-NXR5 convenabila si economica.

Sony HRX-NX5R este disponibil acum pentru achizitionare din stoc. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii.

No more articles