Canon a anuntat de curand lansarea unei camere de umar pentru zona de cinematografie. C700 are un senzor 4.5K si vine in doua versiuni: una cu senzor CMOS obisnuit iar cealalta cu un senzor CMOS GS (cu global shutter).

Compania sustine ca noua camera dispune de 15 stopuri ale gamei dinamice pentru versiunea standard, la fel ca C300 mkII.

EOS C700 ofera o serie larga de optiuni pentru inregistrare si, pentru prima oara la o camera Canon, a fost adaugata Apple ProRes.

Camera va veni atat cu montura PL cat si EF iar schimbarea intre cele doua se poate face prin cumpararea monturii aditionale, desi schimbarea de la PL la EF s-ar putea sa nu poata fi facuta decat la service.

Versiunea EF beneficiaza de sistemul Dual Pixel CMOS AF de la Canon, asa cum poate fi vazut si pe C300 mkII.

Designul corpului este mult mai traditional decat camerele Cinema EOS anterioare. Canon C700 este o camera de umar solida si permite echiparea cu o serie mare de accesorii. In plus, are iesiri de alimentare de 12 si 24v pentru a putea folosi motoare si accesorii pentru obiectiv.

Toate aceste trasaturi sunt un semnal clar ca scopul acestei camere este pentru a fi folosita pe platourile de filmare, pentru lung metraje, seriale si reclame.

Noua camera este similara la greutate si dimensiuni cu ARRI Amira. Corpul lung ajuta la stabilitate, o trasatura importanta pentru o camera de umar.

Canon C700 inregistreaza intern 4K pe carduri CFast 2.0 cu pana la 60fps in formatul (propriu Canon) XF-AVC, precum si in Apple 4K ProRes cu pana la 30fps. Impresionant, in XF-AVC inregistreaza pana la 810 Mbps folosind codecul intra frame.

In Prores poate inregistra 4K pe 10biti 422HQ pe 10biti. De asemenea, se mai poate inregistra si 2K/HD ProRes 4444 in 12biti la 60fps.

Pentru o inregistrate interna la o rata mai ridicata a fps, trebuie scazuta rezolutia. Folosind un modul de crop pe centru, se pot trage 180fps 2K/HD in 10biti ProRes 422. Daca filmarea se face in XF-AVC, se pot obtine 120fps 2K/HD de la intreaga zona a senzorului Super35 si 240 fps 2K/HD de la un crop al senzorului.

In partea din fata a zonei audio, C700 are doua intrari XLR cu alimentare phantom, precum si un minijack cu alte doua intrari

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles