Din noua gama fac parte 3 modele care ofera semnatura sonica a seriei M a companiei intr-un design micro: Audio-Technica ATH-E70, ATH-E50 si ATH-E40.

Audio-Technica si Shure sunt de multa vreme rivale in ceea ce priveste castile si microfoanele, rivalitate devenita creativa. Tocmai de aceea Audio-Technica lanseaza prima ei serie de monitoare audio profesionale in-ear, cu scopul anuntat de a concura direct cu produsele Shure de pe acelasi segment.

Seria Audio-Technica ATH-E este compatibila cu sistemele M2 si M3 IEM, precum si cu sisteme ale altor companii.

Audio-Technica ATH-E70Noua serie E de casti profesionale in-ear cu monitorizare (IEM) are ca varf de gama ATH-E70. Acesta foloseste trei difuzoare cu armatura perfect echilibrate pentru a oferi un raspuns exact si extins de-a lungul intregii game de frecvente.

Acuratetea si detaliile asigurate de ATH-E70 permit un echilibru exact al combinatiei, facand din acest model alegerea ideala pentru monitorizare pe scena si pentru aplicatiile ENG. Un cablu cu memorie, flexibil si detasabil, trece pe deasupra urechii pentru o potrivire personalizata si confort la purtare pe termen lung.

Pachetul ATH-E70 contine o carcasa pentru pastrare si deplasare, varfuri din silicon si varfuri din spuma.

Urmatorul model al seriei este ATH-E50, cu o izolatie fonica excelenta care asigura o performanta de scena confortabila si de incredere. In plus, ofera o legatura consecventa o orice mediu sonic, fiind alegerea ideala pentru producatori in deplasare.

ATH-E50 are un singur difuzor cu armatura ce ofera un raspuns curat pe toata gama de raspuns. Beneficiaza, de asemenea, de cablu cu memorie flexibil si detasabil, varfuri de silicon si carcasa.

Audio-Technica ATH-E40 are un design personalizat al difuzorului, cu doua faze, ce imbunatateste fidelitatea, claritatea si eficienta. Ofera frecvente joase puternice alaturi de frecvente de mijloc si inalte echilibrate pentru a reda toata emotia muzicala, de pe scena pe strada.

Toate cele trei modele sunt disponibile din martie 2016.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles