Transvideo si-au prezentat cele mai noi echipamente pentru a sarbatori 30 de ani de inovatie si cunostinte de specialitate.

Gama de monitoare StarliteHD, inclusiv versiunea speciala StarliteHD5 ARRI pentru controlul ARRI ALEXA Mini si ARRI AMIRA, este formata din monitoare ce ofera un display foarte practic si multe trasaturi analitice precum si capabilitati de inregistrare si redare incorporate.

Noul StarliteRF, un monitor wireless OLED de 5” bazat pe tehnologia StarliteHD5, cu un receptor wireless incorporat, completeaza linia de monitoare StarliteHD. Dispozitivul este mic si usor. Lucreaza pe banda de 5.8Ghz ISM, dispune de antena deasupra si de conexiune pentru baterii Sony in spate.

Pentru situatii in care delay-ul este inacceptabil, precum evenimentele sportive transmise live, noul RainbowFHD de la Transvideo reprezinta monitorul de ultima generatie cu “afisare imediata”. Asta inseamna latenta si lag zero.

Ecranul cu luminozitate de 1000 de niti impreuna cu felul de prindere a sticlei asigura o redare de cea mai buna calitate chiar si la lumina zilei.

RainbowFHD+ ofera functionalitati avansate, functii LensReader si CineMultiTrack precum si optiuni 3DView pentru stereografi.

CineMultiTrack este un asistent de incredere in ceea ce priveste pastrarea focalizarii. Masoara distantele de pe platou, constand intr-o unitate de afisaj principala si 3 tag-uri pentru urmarirea actorilor. Acestea urmaresc cu o acuratete de 10 cm la 50 de metri.

Tag-urile sunt dispozitive de mici dimensiuni (fiecare tag este de 2” x 2”), usor de ascuns, care includ sisteme de masurare si baterii LiPo reincarcabile via USB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles