Wave Panel aduce un nou nivel de calitate si de accesibilitate din punct de vedere al costurilor pe piata panourilor de control.

Wave Panel de la Tangent este creat sa incorporeze trasaturile si optiunile seriilor CP100 si CP200, intr-o forma la fel de utila, insa mai compacta.

Unitatea, in acest nou design, are bile de traiectorie personalizate care folosesc dispozitive de captare optice fara contact si display-uri OLED albastre sau albe usor de citit.

Interfata de control este intuitiva si faciliteaza un flux de lucru eficient. Aceasta include manere de control, butoane de etichetare, butoane pentru functii, cadrane si controale pentru transport.

Tangent WaveLa Tangent Wave Panel se poate adauga aproape orice software de editare video. Multi dintre partenerii companiei au lansat versiuni ale propriilor aplicatii dedicate panoului Wave. Pentru mai multe detalii, consultati lista de aplicatii pusa la dispozitie de Tangent Devices.

Indeajuns de stilat pentru a arata bine in orice studio si indeajuns de compact pentru a fi folosit la fata locului in cazul filmarilor pe teren, ofera toate optiunile asteptate de la un panou pentru colorizare, fara a compromite ergonomia.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles