Cooke Optics a anuntat adaugarea de noi lungimi focale pentru familiile S7/i si Panchro/i Classic. Seria de obiective full frame S7/i va include acum obiective de 16mm, 21mm, 27mm si 65mm, in timp ce seria Panchro/i Classic se mareste cu 21mm, 27mm, 65mm Macro si 135mm.

Producatorul a anuntat inca de anul trecut ca intentioneaza sa-si largeasca oferta astfel incat sa acopere senzorii full frame ai camerelor de cinema pana la toata suprafata senzorului (46.31mm cercul de imaginea) lui RED Weapon 8K.

Obiectivele vor acoperi si vor lucra foarte bine cu noile sisteme de camera Sony VENICE si ARRI ALEXA LF cu format mare. Noile obiective din seria S7/i li se vor adauga celor deja existente cu lungimi focale de 18mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm, 75mm, 100mm si 135mm, formand o familie completa de 12 obiective.

Obiectivele prime Panchro/i Classic ofera un look vintage intr-o configuratie moderna. Modelele originale Cooke Speed Panchro, create in anii ’20, erau obiective ce sporeau coloritul imaginii atunci cand filmarea se facea in conditii de iluminare redusa. Cooke Speed Panchro combinau o deschidere relativa de f2.0 cu un camp de vedere angular considerat inainte a fi imposibil cu deschideri cu deschideri mai mici.

Astfel, au castigat rapid un renume la nivel mondial pentru productiile la calitate cinematografica si au continuat sa fie folosite la scara larga pe intreaga durata a secolului XX. Obiectivele Panchro/i Classic s-au dovedit a fi deosebit de populare printre cinematografii care vor sa filmeze cu un look vintage, insa cu toate avantajele tehnologiilor de ultima ora.

Acestei familii (formate in prezent din obiective de 18mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm, 75mm, 100mm, 152mm) li se vor alatura obiectivele cu distante focale de 21mm, 27mm, 65mm Macro si 135mm.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles