Tangent Ripple este cel mai nou panou de control cu trei cai pentru entry level de la Tangent.

In timp ce costul produselor de software pentru corectia profesionala a culorii a scazut dramatic, panourile de control nu s-au ieftinit. Pana acum.

Tangent RippleCompania britanica Tangent produce cunoscutele suprafete de control Tangent Element si Tangent Wave, acestea fiind compatibile cu Resolve, SCRATCH, Speedgrade, Nucoda si multe altele.

Cu Tangent Ripple, prezentat in toamna la IBC 2015, Tangent Devices incearca sa acopere nevoia in crestere pe piata de control profesional la costuri reduse.

Desi, evident, nu ofera toate optiunile panourilor de mari dimensiuni, Tangent Ripple asigura cele mai importante trasaturi pentru ca oricine face colorizare cu un mouse si cu o tastatura sa treaca la urmatorul nivel.

Ripple beneficiaza de trei bile de traiectorie cu cadrane si butoane A si B ce pot fi atribuite de catre utilizator. Comenzile pot fi desemnate in orice software compatibil cu Mapper, precum si in orice software care foloseste Tangent Hub.

Tangent Ripple este alimentat prin intermediului unui USB, fiind perfect pentru editori si colorizatori care sunt mereu in miscare si lucreaza pe laptop, precum si pentru cei care nu au niciun fel de panou de comanda si vor sa investeasca in ceva mic si accesibil pentru a-si imbunatati experienta in domeniul corectiei de culoare.

Noul panou de la Tangent Devices este asteptat sa apara in primele luni ale anului 2016, la cel mai mic pret de pe piata echipamentelor profesionale pentru corectie de culoare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles