La NAB Show 2017, DataVideo a anuntat o serie de noi echipamente. Printre acestea se numara un switcher video cu 4 canale, DataVideo SE-500HD, si un mixer video cu 8/12 canale, DataVideo SE-2850.

DataVideo SE-500HD este un switcher video digital HD/SD de mici dimensiuni si la un excelent raport calitate/pret. Are 4 intrari HDMI cu 2 iesiri HDMI si suporta rezolutii de pana la 1080p. A fost creat pentru a permite utilizatorilor sa lucreze cu orice semnal de la camcordere, GoPro, tablete sau laptopuri HDMI si sa comute intre variate surse cu o simpla apasare de buton sau impingere de T-bar.

SE-500HD este accesibil si portabil, insa vine cu o gama larga de alte avantaje, printre care se numara trasaturi profesionale precum Luma key pentru suprapunere grafica, split screen pentru interviuri podcast si capabilitate de picture in picture pentru prezentari Powerpoint. Pe partea audio, microfonul si alte surse se conecteaza direct la SE-500HD, care este integrat cu un mixer audio.

DataVideo SE-2850 este un switcher multi-definition creat pentru productii ce au nevoie de 8 canale HD sau SD (standard: 8 canale; optional: 12 canale). Fiind una dintre cele mai flexibile solutii de comutare de la DataVideo, SE-2850 este capabil sa accepte intrari in diverse combinatii HD/SD SDI si HDMI. Se preteaza pentru orice fel de productie live, oferindu-le utilizatorilor sansa de a reda grafica cu programare bogata si atragatoare din punct de vedere vizual.

Functionalitatile audio ale SE-2850 ii permit sa fie conectat la un mixer extern pentru un control complet al sunetului. In plus, beneficiaza de functie de de-embedare a tuturor canalelor audio si delay audio, precum si de 4 intrari XLR dedicate. Ca mixer multimedia integrat, SE-2850 poate comuta intre 8 surse audio.

Producand imagini 4:2:2 cu procesare pe 10 biti la calitate de broadcast, cu o configuratie versatila de intrari si iesiri, este usor de folosit cu efecte, precum PIP (picture in picture) dual, downstream keyer (DSK) si insertie de logo si sistem incorporat de suprapunere a titrarii pentru sistemele DataVideo CG. Controlul de la distanta se poate face printr-o retea Ethernet folosind a aplicatie PC furnizata ce ruleaza pe sistemul de operare Windows 7 sau versiuni ulterioare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +