DataVideo TVS-2000A este primul studio virtual 3D cu tracking ce utilizeaza pozitia camerelor de tip PTZ. Urmarirea miscarilor cu o camera PTZ asigura o experienta virtuala convingatoare si imersiva. Folosind un studio 3D cu tracking PTZ este o inventie ce ii ajuta pe utilizatori sa creeze productii la cele mai inalte standarde intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor. Cu doua canale de intrare SDI, echipamentul poate simula operatiunile a 4 camere de studio (in modul Trackless).

Studioul 3D este disponibil in doua variante. O carcasa tipica pentru montarea in rack (la dimensiunea de 4RU) poate fi instalata intr-un studio pre-existent. In ceea ce priveste a doua varianta, pentru prima oara DataVideo a construit o versiune portabila, ideala mai ales pentru crearea de continut educational sau atunci cand echipa calatoreste intre diverse studiouri de productie.

Varianta portabila cuprinde intregul sistem, panoul de control si un monitor intr-o valiza compacta.

Setarea acestui studio virtual este asemanatoare cu cea pentru o productie tipica concentrata pe camere PTZ. Din moment ce studioul se bazeaza pe datele de pozitionare ale miscarilor de camera, nu este nevoie de jib sau macara pentru tracking.

DataVideo TVS-2000A vine cu 10 functii de key (F1-F10) ce ajuta la setari rapide pentru animatie, schimbarea locatiei sau continut media. Doua DSK-uri ajuta la adaugarea de CD si animatie scenelor filmate.

Software-ul Virtual Set Wizard incorporat si numarul mare de obiecte 3D il ajuta pe utilizator sa creeze un studio virtual 3D cu un grad ridicat de personalizare. In plus, mai multe template-uri profesionale pentru studiouri si obiecte 3D pot fi descarcate de pe datavideovirtualset.com.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +