Datorita senzorului 4K de 8.9 megapixeli efectivi, camera Sony PMW-F5 CineAlta surprinde imagini spectaculoase. Imaginile oferite de F5 sunt la calitate superioara, avand contrast vizibil ridicat, reproducere bogata a culorii si claritate sporita.

Camera Sony ofera module de inregistrare interna de incredere, toate in culori vibrante 4:2:2. Printre optiuni se numara inregistrarea de precizie pe 16 biti liniari RAW 2K/4K si filmarea la viteze de pana la 120 fps fara cropping.

Multiplele formate de inregistrare includ XAVC HD/2K pe memorie SxS si RAW 2K/4K de 16 biti pe AXSM media, precum si MPEG-2 HD422 sau MPEG4 SStP.

PMW-F5 poate inregistra simultan pe cardurile de memoria interna SxS PRO+ si RAW 2K/4K pe cardurile de memorie AXSM folosind recorderul optional AXS-R5, creat special pentru a fi integrat impecabil cu Sony FS5 si F5.

Sony PMW-F5F5 este deosebit de mic, usor si modular, permitand construirea configurarii perfecte pentru fiecare aplicatie si pentru fiecare cadru.

Pe langa multitudinea de formate si optiunile de inregistrare interna si externa, camera permite atasarea unei varietati de viewfindere, inclusiv revolutionarul viewfinder DVF-EL100 OLED.

Sony PMW-F5 accepta obiective mount PL si FZ, dar si altele precum cele Cine, DSLR si SLR cu adaptoare potrivite. Mai mult, camera beneficiaza de bateriile cu viata deosebit lunga Olivine.

Are o structura doar putin mai larga decat cea a unei camere tipice pentru obiectivele prime cu PL mount, fiind perfecta pentru configuratiile 3D. Un suport optional de umar ofera stabilitate in plus atat pentru filmarile pe umar cat si pentru cele din mana.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles