Captureaza amintiri si impartaseste-le mai usor si intr-o forma mult mai spectaculoasa cu DJI Osmo Mobile.

Acesta iti transforma smartphone-ul intr-o camera de actiune inteligenta, facand ca fiecare moment filmat sa arate profesional si sa fie gata de publicare. Foloseste-l cu aplicatia DJI GO pentru a-ti urmari automat subiectele, pentru a captura timelaps-uri uimitoare sau chiar pentru a face stream in jurul lumii un moment in direct.

dji-osmo-mobileTehnologia ActiveTrack incorporata in DJI GO ii permite lui Osmo Mobile sa iti tina automat telefonul indreptat catre tine pe masura ce te misti, astfel incat nu mai trebuie sa alegi intre a filma un moment si a participa la el. Fa-le pe amandoua si impartaseste cu restul lumii.

Filmarile timelapse in miscare reprezinta un mod inspirational de a arata trecerea timpului. Daca inainte era nevoie de echipament profesional si experienta pentru a le capta, insa prin folosirea telefonului alaturi de Osmo Mobile, totul este la cateva clicuri distanta.

Daca ai incercat vreodata sa mergi in timp ce filmezi cu un smartphone, atunci stii cat de greu este sa obtii o imagine constanta. Osmo Mobile minimizeaza si chiar elimina trepidatiile camerei, oferind cadrelor o tenta cinematografica.

Cu Osmo Mobile poti sa impartaseste momente folosind YouTube Live in cadrul DJI GO sau poti face stream direct pe Facebook Live.

Fotografiaza cu expuneri lungi chiar si de o secunda fara trepied pentru imagini de noapte clare, fara compromisuri. Osmo Mobile va mentine telefonul stabil. Sau plaseaza Osmo Mobile pe trepiedul sau si indreapta-l catre cer pentru a obtine fotografii incredibile cu traseul stelelor, gata de share instantaneu.

De asemenea, poti obtine fotografii de mari dimensiuni cu peisaje detaliate. Functia de panorame capteaza automat si combina 9 fotografii separate intr-o singura imagine uimitoare.

Camera telefonului poate fi controlata prin butoane dedicate pentru diafragma si inregistrare, precum si prin setari manual pentru ISO, diafragma si balans de alb. Controleaza expunerea doar tragand cu degerul pe ecran in sus sau in jos. In plus, poti folosi declansatorul pentru o serie de functii disponibile doar pe Osmo.

Folosind o conexiune Bluetooth optimizata, Osmo Mobile este capabil sa iti detecteze telefonul si sa se sincronizeze automat, rapid, daca au mai fost conectate inainte, astfel incat sa poti filma imediat.

DJI Osmo Mobile poate fi achizitionat la pretul de 280€*. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii.

*Pretul nu contine TVA

No more articles