Apropie-te mai mult ca niciodata de subiectele dorite cu Osmo+, primul gimbal cu maner de la DJI care are camera cu zoom integrat.

Zoom-ul 7x consta intr-un zoom optic 3.5x si un zoom digital 2x, oferind o lungime focala ce variaza de la 22mm la 77mm fara sa sacrifice din calitatea HD. Asta se traduce intr-un control asupra compozitiei mai mare ca oricand.

DJI Osmo+ te ajuta sa captezi trecerea timpului, trebuie doar sa marchezi unde vrei sa inceapa miscarea camerei si unde sa se opreasca, apoi apasa “Start” pentru a crea un timelaps fenomenal fara echipamente specializate aditionale.

dji-osmoNoua Osmo+ se bazeaza pe tehnologia avansata de stabilizare introdusa odata cu Osmo pentru a mentine camera dreapta indiferent cum o misti, chiar daca transmiti prin live streaming sau filmezi pentru prima oara, si a fost optimizata pentru stabilizarea perfecta in cazul cadre statice.

Obtine fotografii de mari dimensiuni si detaliate folosind doar un smartphone si Osmo+. Functia “Panorama” capteaza automat si combina 9 fotografii separate pentru a rezulta o singura imagine uimitoare.

Noul gimbal este ideal pentru cadre cu expunere lunga si claritate maxima, chiar si fara trepied. Sistemul de stabilizare al Osmo+ mentine camera complet nemiscata astfel incat utilizatorul sa obtina exact ceea ce isi doreste, fara niciun efort.

Filmeaza la o claritate impresionanta 4K la 30fps sau 1080p la 100fps pentru low motion, cu sunet imbunatatit datorita FlexiMic care este inclus sau capteaza 12 megapixeli de fotografii in Adobe DNG RAW pentru o libertate crescuta de editare.

Osmo+ suporta o serie de monturi si extensii astfel incat sa poata fi folosit in aproape orice situatie. Un trepied iti permite sa instalezi Osmo+ pentru un plus de stabilitate sau pentru control de la distanta. Montura pentru bicicleta iti permite sa iei gimbal-ul la plimbare in timp ce Extension Rod ofera o serie de noi unghiuri.

DJI Osmo+ poate fi achizitionat la pretul de 620€*. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii.

*Pretul nu contine TVA

No more articles