DJI a lansat ceea ce spera fiecare utilizator de Inspire1: doua camere nou noute, X5 si X5R.

O camera upgradata pentru Inspire1 a fost mult timp preconizata, acesta fiind totusi creat ca un dispozitiv cu montaj modular. Cei de la DJI au anuntat inca de la lansarea Inspire ca va permite atasarea unor camere upgradate.

In sfarsit, acum detinatorii acestor platforme de zbor au de unde alege.

Noile camere Zenmuse folosesc un senzor M4/3 si, la alegere, unul dintre obiectivele prime de 12mm f/2.0 si doua variatii de 15mm f/1.7. X5R are abilitatea de a inregistra la calitate 4K, in format RAW.

Pana acum, cine vroia o calitate crescuta pentru existentul Inspire1, era nevoit sa achizitioneze o rama de sustinere multi-rotor pentru o camera precum GH4 sau Sony A7S. Asta nu numai ca ingreuna sistemul dar, pentru cei care nu se descurcau sa si-l construiasca singuri, trebuia construit de catre un expert.

Mai mult, costul cumulat al investitiei ar fi fost unul considerabil iar sistemul s-ar fi apropiat periculos de mult de greutatea limita de 7kg permisa pentru zbor.

Prin urmare, noile camere DJI Zenmuse X5 si X5R schimba complet regulile jocului.

X5R vine cu 512GB SSD pentru a putea sustine inregistrarea video RAW, care este obtinuta in formatul CinemaDNG. Ambele camere pot fi controlate de la distanta cu software-ul standard Inspire.

In timp ce ambele camere ofera focalizare automata, DJI are disponibil, optional, si un sistem special de urmarire si control al focalizarii.

Aditional, pot fi facute fotografii RAW de 16Mp.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles