DJI a anuntat pentru CES 2018 din Las Vegas o serie de noi lansari, printre care se numara si Ronin-S, primul stabilizator pe 3 axe dedicat atat aparatelor foto DSLR cat si mirrorless, creat pentru manevrare cu o singura mana.

Compania spune despre noul dispozitiv ca poate sustine sisteme Sony Alpha, Canon 5D si Panasonic GH, alaturi de o combinatie generoasa de obiective. Ce aduce Ronin-S in centrul atentiei este compatibilitatea cu alte accesorii DJI Pro, putand astfel sa devina centrul unei intregi configuratii.

Prin urmare, DJI Ronin-S beneficiaza de multiple sisteme de montare, oferind suport pentru accesorii precum un microfon, o lampa LED si un transmitator video wireless, ceea ce face ca stabilizatorul sa poata fi upgradat pentru diverse situatii de filmare.

Companiile producatoare precum DJI incearca sa acopere un segment in dezvoltare de consumatori ce cauta sa obtina filmari profesionale cu echipamente usor de folosit, dezvoltate pe baza tehnologiilor mai scumpe de ultima generatie. Acelasi trend poate fi observat, de pilda, si in cazul MoVi de la Freefly.

Designul inovator al lui Ronin-S ridica incarcatura camerei deasupra axei de rotire, astfel incat display-ul incorporat al camerei sa nu fie obstructionat si sa se afle mereu la vedere.

Tehnologia SmoothTrack permite tranzitii line intre cadre, manevrarea fiind facuta permanent cu o singura mana. Doua grupuri de parametrii personalizabili le ofera utilizatorilor posibilitatea de pastrare a setarilor preferate pentru SmoothTrack, comutand intre ele cu un singur clic. In plus, noul modul Sport creste capacitatea de raspuns a SmoothTrack pentru a tine pasul cu orice miscare.

DJI Ronin-S va fi disponibil din primavara lui 2018. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles