Producatorul specializat in drone si camere de actiune tocmai a lansat o noua camera aeriana integrata DJI Z30 cu un zoom optic impresionant de 30x si cu o optiune aditionala de 6x zoom digital. Plaja obiectivului este de la f1.6 la extrema wide la f4.7 extrema telefoto.

Dispozitivul cantareste putin peste jumatate de kilogram.

DJI Zenmuse Z30Noua camera DJI Z30 este ideala pentru filmari de rutina sau in sistem de urgenta si a fost dezvoltata sa functioneze pe seria de drone industriale DJI Matrice de dimensiuni mai mari.

In ciuda zoom-ului deosebit, senzorul CMOS de 1/2.8 inci are doar 2.13 megapixeli. Specificatiile nu mentioneaza rezolutia, dar cel mai probabil este HD sau sub.

Desi DJI nu isi promoveaza noua Z30 in acest fel, ar putea fi totusi o sulutie ideala pentru zona de stiri in cazul televiziunilor care cauta o solutie mai ieftina pentru transmisiuni live, in cazul in care au cum sa o conecteze la un downlink potrivit.

Producatorul sustine ca aceasta camera are o stabilizare pe gimbal excelenta, ideala pentru inspectiile aeriene. In plus, beneficiaza de functia TapZoom, brevetata de DJI, ce le permite utilizatorilor sa specifice un anumit obiect iar camera va face automat zoom pe el.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles