DJI a anuntat noua camera Zenmuse X7, prima camera din lume cu senzor Super 35 pentru cinematografie aeriala. Dezvoltata pentru drona DJI Inspire 2, Zenmuse X7 foloseste obiective interschimbabile si beneficiaza de noul DJI Cinema Color System pentru post production.

Compania sustine ca senzorul Super 35 are 14 stopuri de gama dinamica cu o performanta foarte buna inclusiv in lumina scazuta.

“De la senzorul de mari dimensiuni Super 35 la un nou sistem de montare, obiective si sistem de colorizare, Zenmuse X7 le ofera videografilor si fotografilor profesionisti un set de unelte de neegalat ce functioneaza impecabil cu drona DJI Inspire 2 pentru a capta secvente de inalta calitate ce sunt usor de integrat in proiecte filmate cu unele dintre cele mai performante camere ale industriei” a declarat Paul Pan, Senior Product Manager al DJI.

DJI Zenmuse X7 este capabila de filmari la rezolutii impresionante 6K in CinemaDNG RAW sau 5.2K Apple ProRes de pana la 30 fps, precum si la 3.9K CinemaDNG RAW sau 2.7K ProRes de pana la 59.94 fps pentru o integrare usoara in workflow-urile de post productie.

Revenind la noul sistem de montare aerian dedicat, DJI DL-Mount, acesta are o distanta focala a flansei deosebit de mica pentru a duce obiective prime optim. Disponibile cu distante focale de 16 mm, 24 mm, 35 mm si 50 mm, fiecare obiectiv are o deschidere maxima a diafragmei de F/2.8 si este facut din fibra de carbon.

Producatorul a adaugat la obiectivul de 16 mm un filtru ND incorporat ce poate fi controlat prin aplicatie. In plus, obiectivele de 24 mm, 35 mm si 50 mm beneficiaza de diafragma mecanica.

DJI Cinema Color System (DCCS) duce camera Zenmuse X7 la un cu totul alt nivel, fiind potrivit pentru orice platou de filmare pentru filme, seriale, reclame, documentare si nu numai. Dupa consultatii cu Technicolor, inginerii DJI au dezvoltat o curba gama optimizata pentru X7, permitand o latitudine mai mare fara a sacrifica din calitatea imaginii.

DCCS are o noua D-Log Curve si spatiu de culoare D-Gamut RGB pentru a avea o flexibilitate crescuta si mai multe optiuni de culoare in procesul de post productie. LUT-ul D-Log extinde si mai mult gama dinamica, in timp ce spatiul de culoare RGB D-Gamut pastreaza mai multe informatii ale culorii, oferind culori exacte pentru o procesare ulterioara usoara si rapida.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles