DK T7, cu monitorizare waveform ultrarapida si de inalta rezolutie, include acum scalare audio si video simultana.

Fiecare regie si studio de editare trebuie sa monitorizeze atat parametrii de calitate video cat si audio in timpul productiei. Tocmai de aceea este nevoie de o solutie simpla si usor de utilizat, care sa asigure o imagine de ansamblu instantanee al parametrilor video si audio relevanti.

DK T7 WFM combina ce este mai bun din ambele lumi, aducand la un loc monitorizare waveform de zi cu zi si display-uri audio/intensitate intr-o configuratie restransa.

Setul integrat de instrumente audio si de intensitate ofera vizualizari multiple pentru partea audio, incepand de la True Peak & Loudness si pana la canalul StarFish, precum si analiza detaliata a spectrului FFT.

Monitorul DK-Technologies DK T7 functioneaza pe baza de touch screen cu luminozitate crescuta care poate fi configurat de la simplu, cu o singura informatie afisata, la numeroase instrumente simultane ce acopera multiple aspecte diferite in ceea ce priveste masurarea, verificarea si logarea informatiilor audio si de intensitate.

Datorita unghiului de vizualizare foarte mare, orice instrument este vizibil practic din orice pozitie.

Configuratia instrumentelor este complet la latitudinea utilizatorului si poate fi modificata usor, doar prin atingerea ecranului.

Afisajul waveform video traditional este folosit pentru a arata diferite aspecte ale componentelor video. Componentele disponibile sunt R, G, B, Y, Cb si Cr. Baza orizontala a afisajului poate fi selectata intre linie, camp si cadru iar scala verticala aeara nivelul de semnal in procente, voltaj sau valori hex.

Pentru partea de monitorizare video, componentele semnalului sunt afisate una langa alta iar erorile de amplitudine sunt detectate cu usurinta. Exista trei module diferite de afisare prin comparatie: Y, Cb, Cr, RGB si RGBY.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles