Sachtler anunta lansarea pe piata de profil a doua noi sisteme trepied din aluminiu ce vor face parte din gama ACE XL. Trepiedele ACE XL GS AL si ACE XL MS AL vor fi versiunile mai accesibile ca pret ale modelelor ACE XL din fibra de carbon, insa vor oferi multe dintre avantajele acestora.

Sachtler ACE XL GS AL si ACE XL MS AL beneficiaza amandoua de noul cap fluid ACE XL 75mm.

Pentru videografi, un trepied din fibra de carbon este ideal, insa inceputurile sunt intotdeauna grele iar bugetul este, de obicei, intins la maxim. Noile modele de la Sachtler sunt printre cele mai usoare de pe piata, dar in acelasi timp sunt capabile de o performanta profesionala, la un pret foarte bun.

Atat ACE XL GS AL (cu spreader la baza) cat si ACE XL MS AL (cu spreader la mijloc) sunt optiuni foarte bune pentru a fi folosite cu DSLR-uri/ camere mirrorless si camere de cinematografie de mici dimensiuni, ca Sony PXW-FS7, Blackmagic Design URSA Mini Pro, Canon EOS C200 si EOS C300 Mark II, Panasonic EVA1.

Capul fluid de 75 mm suporta o plaja de incarcare cuprinsa intre 2 si 8 kg, ceea ce permite varierea de la o filmare la alta a camerelor si a configuratiilor.

Ambele sisteme trepied beneficiaza de 8 pasi de contrabalansare si de sistemul patentat de amortizare al gamei ACE XL: SA Drag (synchronised actuated drag) pentru miscari de pan si tilt fluide.

Baza de alunecare este indeajuns de lunga, avand 104 mm, permitand schimbari rapide de configuratie a camerei. Setarile de contrabalansare ofera o raza de tilt de la +90° la -75°.

Atat ACE XL GS AL cat si ACE XL MS AL functioneaza fara probleme la temperaturi cuprinse intre -30°C si 60° C. Noile modele de aluminiu cantaresc putin mai mult decat variantele din fibra de carbon, acestea avand 4.5 kg, respectiv 4.1 kg.

Sachtler ACE XL GS AL ofera o inaltime cuprinsa intre 56 si 173 cm iar ACE XL MS AL intre 79 si 170 cm. Ambele includ suporti de cauciuc pentru picioare si vin cu o geanta capitonata pentru depozitare si transport in siguranta.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles