D&R Lyra esye un mixer complet digital de productie, conceptul avand la baza cererea utilizatorilor si a distribuitorilor de un mixer universal pentru desktop, versatil si compact, de mici dimensiuni.

Placa de procesare a D&R Lyra incorporeaza cele mai noi inovatii ale tehnologiei DSP. O cooperare apropiata intre Texas Instruments si D&R a dus la un mixer audio digital ce ofera o putere DSP impresionanta si o calitate deosebita a sunetului.

Desi Lyra este o consola digitala, poate fi folosita cu aceeasi usurinta ca si un mixer analog de productie obisnuit. In plus, compania a insistat sa nu faca niciun compromis atunci cand vine vorba de rezistenta, respunsul foarte rapid al controlerului si stabilitatea sistemului.

Mai mult, producatorii pun la dispozitie capabilitatea unica de a controla functiile mixerului D&R Lyra prin intermediul internetului.

4 intrari de microfon sunt balansate electronic, avand alimentare phantom individuala si 4 puncte de insertie.

In plus, sunt disponibile doua intrari mono pentru conectare la hibrizi externi.

Cele 18 intrari (7x intrari digitale, 7x intrari analoage, 4x intrari de microfon) sunt conectate la un router digital cross-point pentru a accepta diverse formate audio. Acest router este, de fapt, un patch-bay integrat programabil ce iti permite sa trimiti oricare dintre semnalele de intrare catre orice canal de procesare DSP-ului.

Canalele de procesare sunt formate dintr-un egalizator pe trei benzi si o aplicatie de control a dinamicii. Semnalul de iesire printr-un canal DSP poate fi routat catre bus-urile stereo centrale.

Fiecare bus principal este stereo si are iesiri analoage dedicate, insa semnalul din bus poate fi de asemenea routat catre o iesire digitala.

Functiile de monitorizare sunt analoage, astfel incat interfata este simpla si usor de inteles.

D&R LyraD&R Lyra-4 are patru canale de procesare, cu fadere de 100m si comutatoare iluminate pentru “On” si “Cue”. Un LCD pentru fiecare canal arata intrarile selectate si multe alte functii.

In partea din dreapta a consolei se regasesc functii dedicate pentru acces instant la selectiile sursei, gain, pornit/oprit EQ, Aux, Pan, Program si nu numai.

Un conector pentru Ethernet este disponibil pentru control de la distanta prin intermediul protocolului TCP/IP.

D&R Lyra are o suprafata de control separata ce poate fi utilizata de la 10 m distanta fata de interfata de 19″ montabila in rack. Dispozitivul accepta toate formatele standard de intrare, de la semnale de microfon si linii analoage la AES/EBU, S/P-DIF coaxial si S/P-DIF optic.

Semnalele de iesire sunt disponibile atat in forma analoaga cat si digitala. Echipamentul are 6 conectori de tip sub-D cu 9 pini in partea din spate a unitatii de rack.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles