EZ Slider este un dolly de camera creat special pentru a fi pe cat de versatil pe atat de simplu, permitandu-i utilizatorului sa maximizeze potentialul creativ.

Nu este doar o alta versiune a echipamentului clasic. Combina cele mai practice caracteristici si optiuni din industrie cu o serie de idei complet noi pentru un sistem dolly de camera unic.

Are un sistem de roti dezvoltat special de catre compania producatoare, EZ FX. Este facut din poliuretan negru iar designul in forma de V ii permite sliderului sa alunece pe sine de diverse diametre in timp ce marginile drepte asigura deplasarea pe suprafete plate.

Fiecare dintre cele 4 roti include cate trei rulmenti pentru o performanta deosebit de lina.

EZ SliderO roata este echipata cu un butuc pentru motorizare optionala astfel incat miscarea sistemului dolly sa fie facuta cu precizie electronica precum si pentru a crea efecte de time lapse bidimensionale.

Dezvoltat astfel incat sa aiba o compatibilitate ridicata cu echipamente de la diversi producatori, un kit Motor/Driver optional este disponibil in timp ce electronicele cu dublu scop folosite pe sistemul  EZ Jib pot de asemenea sa puna in functiune EZ Slider.

Pentru a trage cadre diagonale pe dolly, EZ Slider foloseste o platforma de tilting unica ce aduce unghiurile camerei la acelasi nivel in timp ce rotile sunt inclinate la un unghi de pana la 52 grade.

Pentru cele mai inclinate unghiuri si camere grele, un nou kit accesoriu Pulley Cam face contrabalansarea pentru o impingere usoara sau pentru miscare motorizata pe zone inclinate si, in plus, adauga o noua dimensiune filmarii in time lapse.

O serie de accesorii optionale sunt disponibile pentru monitorizare, siguranta suplimentara si aplicatii speciale.

EZ Slider este compatibil cu toate formatele si dimensiunile de camera, precum si cu toate monturile pentru capete standard ale industriei. Trasaturile caracteristice, precum portabilitatea crescuta, robustetea si faptul ca are o greutatea redusa, califica acest sistem de dolly pentru necesitatile actuale ale segmentului de broadcast si de productie de reclame si film.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles