Cel mai nou update de firmware pentru Sony PMW-F55 si F5,  Firmware Versiunea 9, activeaza abilitatea de a produce frame rate 4K ridicat, in timp ce un altul pentru FS5 aduce o serie de schimbari majore.

Update-urile de firmware le permit camerelor sa fie mai flexibile, sa avanseze odata cu tehnologia si sa rezolve bug-urile. Versiunea 9 de firmware le ofera camerelor CineAlta F5 si F55 capabilitati de filmare 4K la frame rate-uri de 72, 90, 96 si 120fps.

Pana acum, cele doua puteau filma la aceleasi frame rate-uri, dar nu in format 4K. Prin urmare, F55 ar putea inregistra cu pana la 60fps in 4K si 180fps in HD, insa acum este de asteptat sa mearga mult mai incet la 4K. Aceasta noua capabilitate va necesita, cel mai probabil, noul recorder RAW Sony AXS-R7, intrucat inregistrarea 4K 120fps nu va fi disponibila intern.

Noutatile sunt ceva mai extinse in ceea ce priveste Sony FS5. Compania i-a acordat o atentie speciala, in ciuda faptului ca nu este varf de gama. Noul update de firmware permite filmare continuua la 120fps pe camera. In plus, este full 1080p, fiind de asteptat sa fie un modul foarte bun pentru slow motion de inalta calitate.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles