AJA Video Systems pune la dispozitia utilizatorilor noua versiune de firmware v1.1 pentru HELO, dispozitiv portabil pentru inregistrare si streaming H.264. Acest update aduce imbunatatiri capabilitatilor de live streaming, encodare si inregistrare.

Mai exact, unul dintre punctele de interes este faptul ca inregistrarea si streaming-ul pot fi programate local sa porneasca la un anumit moment prin importarea de fisiere ICS sau prin conectarea la un calendar extern (cum ar fi Google Calendar).

O alta noutate este posibilitatea de inregistrare redundanta simultana a unui fisier pe doua destinatii media. In plus, durata segmentului de fisier inregistrat a fost crescuta la 360 de minute pentru stream-uri TS.

AJA HELO v1.1 mai adauga si suport pentru pana la 10 stream-uri RTSP. Mai mult, documentatia REST API descrie cum sa fie automatizate functiile de baza ale HELO.

Odata cu noua versiune de firmware, sunt introduse functiile de reconectare si reluare automate dupa deconectarea streaming-ului. Iar HELO beneficiaza acum de RTP si MPTS pe streaming UDP cu suport unicast si multicast.

Un alt punct de interes este faptul ca in urma update-ului, AJA HELO va avea suport extins pentru CDN (Content Delivery Networks) si pentru: aplicatii de encodare AWS Elemental Live si AWS Elemental Cloud, dispozitive Amino, aplicatii Wowza si Cloud, StreamShark precum si pentru serviciile cu host Akamai si Akamai.

AJA HELO este cel mai nou echipament de sine statator pentru inregistrare si streaming H.264 al producatorului, oferind intrari si iesiri atat SDI cat si HDMI, precum si capacitatea de a face stream simultan catre CDN-ul (Content Delivery Network) ales.

Mai mult, poate encoda si inregistra fisiere H.264 pe carduri SD sau sa le stocheze pe USB ori in retea. Forma robusta, de mici dimensiuni, a lui AJA HELO este esentiala in cazul unui program incarcat. Locatiile pentru evenimente live, transmisiuni pe internet, productie si post productie variaza si este necesar un dispozitiv care sa reactioneze bine in toate situatiile. Este facut sa fie portabil si sa se potriveasca oriunde este nevoie, pastrand conectivitatea la capacitate maxima.

Versiunea v1.1 de firmware pentru AJA HELO poate fi descarcata gratuit de pe site-ul producatorului (clic aici).

Esti interesat de echipamentele AJA Video System? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles