Foton Accessories prezinta macaraua Flamingo Duo, care formeaza echipa ideala alaturi de capul pan&tilt motozitat Koliber.

Platforma de montare este creata astfel incat sa faciliteze montarea oricarui cap video si, prin urmare, folosirea macaralei ca jib.

Flamingo Duo ajunge la 3.7m, ceea ce ii permite sa capteze cadre deosebite, stabile, fluide si dinamice de la inaltime sau doar din unghiuri neobisnuite.

Foton Flamingo SetPentru aceste echipamente au fost folosite materiale de foarte buna calitate, tratate chimic pentru o durabilitate crescuta. In plus, toate partile culisante au fost imbracate in teflon, pentru a garanta operatiuni line si stabile.

Cele mai importante elemente ale Flamingo au fost galvanizate sau vopsite pentru a preveni coroziuniea. Procesele avansate si exacte de productie permit oferirea unei garantii de 3 ani pentru acest echipament.

Coloana cu extensie ajustabila cu stopuri permite incarcarea si lucrul in siguranta cu pana la maxim 40kg. Trepiedul este foarte mobil datorita rotilor cu frane.

Pliata, Flamingo Duo are doar 1.4m lungime, ceea ce permite transportul usor si lejer in orice masina. In plus, vine la pachet cu husa captusita si geanta de transport pentru contragreutati.

Capul Koliber cantareste numai 1.6kg datorita unui tratament avansat cu laser si a aplicarii unui material rezistent si durabil. Precizia partilor componente faciliteaza asamblarea unei constructii care functioneaza impecabil.

Capul de pan&tilt este dedicat macaralei Flamingo, insa datorita suruburilor de montare cu filet de 3/8” poate fi folosit cu succes si cu alte macarale.

Din set mai face parte si Condor, o telecomanda profesionala creata sa obtina cele mai bune rezultate alaturi de capul motorizat Koliber. Centrul dispozitivului este un microprocesor avansat care functioneaza pe baza unui software personalizat care asigura functionarea impecabila a capului.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles