Dispozitivul Freefly MoVI Pilot, anuntat la NAB in urma cu cateva luni, a inceput sa fie livrat. Pilot este o unitate compacta de tip FIZ (control pentru focalizare, diafragma si zoom) ce a fost dezvoltata sa permita o integrare ridicata cu sistemele de camere profesionale RED, ARRI si Sony.

O veste buna pentru cei care detin un MoVI Pro este faptul ca MoVI Pilot functioneaza perfect in acest sistem, oferindu-le utilizatorilor abilitatea de a ajusta parametrii cheie si de a obtine feedback in timp real de la peste 180 m departare. Dispozitivul este construit pe acceasi frecventa de baza, 2.4Ghz, ca si MoVI Pro.

Pentru a sarbatori lansarea lui MoVI Pilot, Freefly a creat un filmulet amuzant cu un operator de camera dansand si fiind imitat indeaproape de camera, datorita lui Pilot.

Pe langa faptul ca este capabil sa controleze outputurile MoVI si FIZ, Pilot are incorporata tehnologia MIMIC de la Freefly. Aceasta le permite utilizatorilor sa miste dispozitivul pentru a controla directia in care camera sa filmeze, precum si sa faca ajustari in ceea ce priveste focalizarea, diafragma si zoomul.

In plus, cu ajutorul RED RCP, operatorul obtine control complet asupra camerei RED de la peste 180 m distanta.

MoVI Pilot vine cu o rotita pentru focalizare cu diametru de 75 mm, pe un galben aprins, cu sensibilitate reglabila si un encoder pe 16 biti, de inalta rezolutie, pentru a oferi utilizatorilor un control in timp real pe focalizare, diafragma si zoom sau pe orice axa a MoVI Control.

In plus, Freefly a dezvoltat dispozitivul intr-o structura modulara, astfel incat toate componentele sa poata fi separate. Aceasta se poate datorita folosirii de rosete cu diametrul de 20 mm ce permit ca sectiunile Pilot Focus si Pilot Iris sa poata fi montate pe aproape orice.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles