Fujifilm au lansat la NAB Show 2016 noul Super35 Fujinon Premier PL 20-120mm Cabrio XK (XK6x20).

Noul obiectiv beneficiaza de o diafragma constanta T3.5 pe intreaga raza de zoom si, la fel ca celelalte obiective din seria Cabrio, vine cu o unitate de servo drive detasabila asemanatoare celor de pe obiectivele dedicate aplicatiilor ENG.

In plus, Premier PL 20-120mm are o rotatie a focalizarii de 200 de grade, o diafragma cu 9 lamele si o distanta minima a focalizarii de 1.1m. Cele 9 lamele ale diafragmei asigura cea mai naturala imagistica posibila.

Noul zoom cantareste 2.9kg in total sau 2.4kg fara unitatea de servo drive.

Fujinon__Cabrio_20-120mm_sideFujinon a gandit noul obiectiv pentru utilizatorii care fac tranzitia de la camerele bazate pe un senzor ENG 2/3″ la camerele digitale de cinema cu Super 35mm precum Sony F5/55, Canon C300 Mark II, Panasonic Varicam LT si  ARRI Amira.

Pe masura ce tot mai multe televiziuni se indreapta catre camerele digitale de cinema, a crescut cererea de obiective Super 35mm in stil ENG cu care operatorii sunt mai familiarizati, facand schimbarea mai usoara.

PL 20-120mm Cabrio XK acopera un senzor de marimea S35 (format Super 35) pe o camera digitala de cinema. Acest lucru conteaza deoarece in timp ce camerele standard de broadcast au senzori de aceeasi marime, senzorii camerelor digitale variaza destul de mult.

Desigur, obiectivul vine echipat cu sistem de transmitere a tuturor datelor necesare in filmarea de tip cinematografic, avand compatibilitate metadata LDS si /i Tech pentru a inregistra perfect pozitia zoomului, diafragmei si focalizarii.

Unitatea de servo beneficiaza de o encodare in 16 biti, asa ca operatorul poate fi sigur ca datele primite de la obiectiv sunt foarte exacte.

Un avantaj in plus al obiectivului 20-120mm Cabrio XK este faptul ca poate fi controlat folosind controlerele wireless standard ale industriei de cinema, precum si unitatile Fujinon cu fir existente.

Nu in ultimul rand, marcajele zoom-ului sunt luminate pentru o vizibilitate perfecta in conditii de filmare cu lumina redusa, deloc rar intalnite, ceea ce reflecta grija companiei pentru detalii de finete care usureaza utilizarea.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles