Compania anunta noua serie de obiective pentru cinematografie Fujinon MK, acestea avand o combinatie de design ultra-compact si usor cu un raport excelent calitate/pret.

Fujinon a luat in considerare pentru inceput segmentul 18mm – 135mm. Obiectivul cu zoom standard Fujinon MK18-55mm T2.9 va fi lansat pe piata la inceputul lunii martie, urmat de obiectivul cu zoom telephoto Fujinon MK50-135mm T2.9 in vara.

Ambele modele vor fi disponibile initial ca obiective E-mount, cu versiuni de X-mount asteptate sa apara inainte de finalul anului.

Asa cum reprezentantii Fujinon au tinut sa mentioneze, obiectivele cinematografice sunt o optiune populara pentru a obtine o adancime superficiala a campului si un bokeh frumos, insa in mod normal vin cu o serie de dezavantaje, cum ar fi marimea, greutatea si pretul piperat.

Seria Fujinon MK insa obtine performanta optica prin incorporarea beneficiilor aduse de o distanta focala scurta (definita ca distanta dintre planul de referinta al monturii obiectivului si senzor) intr-un design optic cu intindere maxima.

“Utilizarea unui design optic si mecanic optimizat pentru obiective cinematografice minimizeaza schimbarea focala si modificarea axului optic in timpul procesului de zoom” se specifica intr-un comunicat al companiei.

Obiectivele beneficiaza de trei inele pentru a permite ajustari manuale si independente ale focalizarii, ale functiei de zoom si ale diafragmei. Inelul pentru focalizare poate fi rotit pana la 200 de grade pentru a creste precizia.

Fujinon a asigurat, de asemenea, un design standardizat pentru intreaga serie, pentru usurarea utilizarii: o singura matte box cu un diametru frontal de 85mm este de ajuns pentru toate obiectivele. La fel, un singur filtru cu filet de 82mm se potriveste tuturor obiectivelor din serie.

Cele trei inele sunt pozitionate exact in acelasi loc, pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa repozitioneze accesoriile atunci cand schimba obiectivul.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +