Genelec, unul dintre cei mai apreciati producatori la nivel mondial de echipamente profesionale pentru monitorizare audio, anunta o noua gama cu tehnologie de ultima generatie: Genelec The Ones.

Din aceasta face parte premiatul Genelec 8351, alaturi de 8331 si 8341, acestea fiind cele mai mici monitorare coaxiale cu trei cai din lume. Scopul este acela de a crea o serie completa compacta coaxiala ce redefineste monitorizarea de tip “near-field”.

Genelec 8331 si 8341 au depasit asteptarile inca de la prima lor prezentare in public. Beneficiind de carcase nu mai mari decat cele ale traditionalelor 8030 sau 8040 cu doua cai, cele doua noi monitoare depasesc constrangerile anterioare ale configuratiilor surselor cu punct coaxial.

Considerat de multa vreme standardul pentru ascultari importante, sursa punct depaseste problemele asociate designului boxelor traditionale, oferindu-i utilizatorului mai multa libertate de miscare, in loc sa il blocheze intr-un punct ingust cu cel mai bun sunet. Insa si aceasta tehnologia a prezentat propriul set de limitari atunci cand a fost combinata cu un design coaxial superior. Folosind MDC (Minimum Diffraction Coaxial), gama Genelec The Ones elimina aceste probleme pentru a crea ceea ce producatorul numeste “the Ultimate Point Source”.

Noua familie de monitoare audio ofera imagistica precisa, precum si o reproducere absolut neutra, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot decide sa mixeze si, simultan, sa asculte pentru mai mult timp. In plus, celebra tehnologie DCW (Directivity Control Waveguide) de la Genelec este combinata cu precizia de neegalat a designului noii serii, care rezulta intr-o reflectie mai putin colorata.

Ca si in cazul Genelec 8351, atat 8331 cat si 8341 pot fi orientate orizontal sau vertical folosind o baza IsoPod ajustabila, fara a compromite niciun pic performanta si oferind, astfel, o flexibilitate maxima ca monitoarele sa se potriveasca chiar si in cele mai inguste spatii de lucru.

Insa, in timp ce 8331 si 8341 se ridica la inaltimea monitorului 8351 in forma si functii, noile modele au fost complet regandite pentru a face fata dificultatilor ridicate de dimensiunile lor ultra-compacte (8331 are doar 299mm x 189mm x 212mm, pe cand 8341 are 350mm x 237mm x 243mm). In ciuda dimensiunilor, fiecare unitate incorporeaza 3 stadii de aplificare clasa D dedicate, dezvoltate de catre Genelec si includ tehnologie de economisire a energiei ISS (Intelligent Signal Sensing).

Capacitatea maxima pe iesire pentru fiecare dintre modele este de: 104 dB SPL pentru 8331 (la 1m), 110 dB SPL pentru 8341 (la 1m), cu acuratete mai buna de ±1.5 dB, iar raspunsul pe frecventa incepe de la 45 Hz si, respectiv, 38 Hz (-6 dB) si se extinde la peste 40 kHz atat pentru intrarea digitala cat si pentru cea analogica.

Esti interesat de gama Genelec The Ones? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +