GS-BC2 ofera o serie de optiuni ce usureaza procesul atunci cand un operator trebuie sa opreasca si sa porneasca un output cu regularitate.

De exemplu, atunci cand este necesar un sfat sau ghidare direct in casti in timpul transmisiunii.

Dispozitivul ofera functionalitati pentru doi comentatori, doua optiuni selectabile pe configuratia de iesire, doua circuite tipice de raspuns, 4 intrari externe pentru monitorizarea castilor si linie separata pentru fiecare comentator.

Glensound GS-BC2 are intrari XLR individuale pentru microfonul fiecarui comentator, cu alimentare comutabila phantom de 12v. Fiecare intrare are buton separat de start/stop.

In plus,  asigura iesiri echilibrate la 50ohm si o calitate ridicata a sunetului, cu latime de banda mare si zgomot redus.

Echipamentul dispune de baterie interna de rezerva.

O comutare de pe panoul superior poate routa semnalul comentatorului secund ori catre iesirea programului ori catre castile comentatorului principal.

Solutiile propuse de Glensound sunt fiabile si usor de folosit, asigurand in acelasi timp o calitate si claritate deosebita a sunetului, la cel mai bun raport calitate/pret. Compania pune la dispozitia segmentului de broadcast echipamente audio si sisteme create astfel incat sa asigure un volum ridicat fara distorsionari sau intreruperi.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles